Apartamente cu 3 camere - O casa incapatoare pentru toata familia

Ați găsit locul compatibil cu VOI!

Îți dorești pentru tine și familia ta  o casă personalizată, confort sporit, intimitate, într-o zonă rezidențială dinamica si modernă , cu toate serviciile și utilitățile în apropiere? Alegerea perfectă este ansamblul Grandis Residence!

Apartamentele cu 3 camere sunt gandite pentru toti cei care au nevoie de un spatiu locativ mai extins, indiferent ca este nevoie de o camera pentru copii, sau o camera extra cu destinatie personalizata. Apartamentul este compus din hol, doua dormitoare, doua bai, bucatarie si living.

Confortul este deplin atat pentru adulti, cat si pentru copii, fiecare avand la dispozitie propriul spatiu, intim, dar si camerele comune in care familia poate sa se bucure de momente fericite si relaxante!

Primesti locuinta la cheie! Tot ce iti ramane de facut este sa ii dai viata noului tau apartament personalizand-o cu un mobilier pe gustul tau… si te vei simti Acasa!

Tip 1

de la 54.900 €*

Apartament cu 3 camere 73.12mp
Suprafață 71.45 mp
Terasa 16 mp
Loc de parcare subteran/suprateran opțional

 

baie-700
bucatarie-a-700
bucatarie-b-700
bucatarie-c-700
dormitor-700
living-700

Tip 2

de la 57.900 €*

Apartament cu 2 camere, 77.35mp
Suprafață 77.13 mp
Terasa 11.30 mp
Loc de parcare subteran/suprateran opțional

 

baie-700
bucatarie-a-700
bucatarie-b-700
dormitor-a-700
dormitor-b-700
living-700
living-b-700

* Preturile afisate sunt valabile la plata integrala in avans, la semnarea contractului. Pentru alte modalitati de plata pretul este diferit. Va rugam contactati unul dintre agentii nostri pentru a afla toate detaliile.

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence. Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei afla primul! Nu îți vom trimite spam și nu vom vinde adresa ta de e-mail nimănui.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.