Grija pentru confortul tău

Ne pasă de starea ta de bine!

O locuință nouă nu înseamnă doar 4 pereți, ci și toate facilitățile de care beneficiezi odată cu ea. Și pentru că ne pasă de starea ta de bine, am prevăzut în proiectul nostru spații speciale ce pot fi amenajate ca magazine, cafenele, farmacii ori chiar birouri. Mai mult decât atât, vei avea chiar în cartierul tău locuri de joacă pentru copii de toate vârstele și spații verzi, de relaxare și petrecere a timpului liber. 

Intimitatea și siguranța

sunt alte două atribute ce caracterizează toate proiectele Grandis Residence. Blocurile au parcări private, supra și subterane. Toate clădirile sunt dotate cu ascensoare, iar apartamentele sunt prevăzute cu spații speciale de depozitare, astfel încât să îți poți organiza eficient toate lucrurile și proviziile. 

Grija pentru comunitate

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.