slide-2-b
slide-3-b
slide-4-b
slide-5-b

 

Ne pasă de mediul în care trăiești!

Încă din faza de proiectare, am socotit și prevăzut suprafețe ample de spațiu verde, amenajat și întreținut de administrația complexului. În plus, Grandis Residence a fost gândit special pe regime de înălțime de P+6 și P+8, dispuse astfel încât toți locatarii să se poată bucura de ambientul natural din intimitatea propriului balcon.

Asta ca să nu mai punem la socoteală și priveliștea! Munții pot fi admirați din aproape orice zonă a complexului, acesta fiind foarte aerisit. 

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.