Proiecte finalizate

Grandis Residence N. Labiș

Lansat 2015 | 400 locuințe | Vândut integral

Demarat în 2015 și vândut integral în mai puțin de 2 ani, Grandis Residence N. Labiș însumează 400 de locuințe de 2 și 3 camere, decomandate și open-space, grupate în 10 clădiri pe un regim de înălțime P+4.

Arhitectura este una modernă, în culori deschise, iar la intrarea în fiecare bloc am plasat jardiniere, pentru a crește gradul de confort vizual al locatarilor și implicit senzația de relaxare, de un spațiu cald și plăcut, în care revii de fiecare dată cu drag și nerăbdare.

Un alt avantaj al acestui complex a fost conceptul clădirilor: toate blocurile sunt compacte, cu un regim de joasă înălțime și, implicit, număr redus de apartamente, pentru ca locatarii să se poată bucura de mai multă liniște și intimitate.

Grandis Residence Villa

Lansat 2016 | 40 locuințe | Vândut integral

Apartamente in vila Bacovia

Proiectul a început în 2016 și a constat în 2 vile însumând 41 de apartamente premium de 2 și 3 camere spațioase, decomandate, luminoase, cu terase generoase, pe un regim de înălțime de doar P+2+M.

Prin acest nou concept rezidențial am reușit să răspundem cerințelor acelui segment de piață care și-a dorit nu doar un spațiu generos de locuit, ci și mai multă liniște, confort și intimitate.

Vilele sunt construite vizavi de complexul Grandis Residence Nicolae Labiș și sunt înconjurate de spații verzi, pentru un plus de prospețime. Accesul în cartier se face pe bază de bariere activate prin telecomandă, iar clădirile sunt prevăzute cu lifturi, pentru un plus de confort.

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.