Proiecte finalizate

Grandis Residence dezvoltat pe str. N. Labis 

Lansat 2015 | 400 locuințe | Vândut integral

In 2015 am demarat proiectul imobiliar Grandis Residence dezvoltat pe str N. Labis in zona Tractorul - ansamblu rezidential care face parte din portofoliul nostru de  dezvoltator imobiliar. Proiectul  insumeaza 400 de locuinte de 2 si 3 camere, atat decomandate cat si open-space, grupate in 10 cladiri pe un regim de inaltime P+4. Cele 400 de locuinte din acest ansamblu rezidential sunt  VANDUTE INTEGRAL.

Cladirile din Grandis Residence dezvoltat pe str. N. Labis in zona Tractorul,  au o arhitectura moderna, in culori deschise, iar la intrarea in bloc, pentru a oferi o atmosfera placuta,  sunt plasate jardiniere. Apartamentele se predau la cheie, beneficiind de toate dotarile necesare, iar finisajele folosite (parchet, usi interioare, gresie, faianta) sunt  alese  de catre proprietari , dupa gustul fiecaruia.

Avantajul acestui proiect este ca toate blocurile sunt compacte, intime, cu un regim de joasa inaltime, avand un numar redus de apartamente pe fiecare cladire. Reducand numarul de apartamente din bloc, locatarii se bucura de mai multa liniste si intimitate.

Pentru a oferi  siguranta locatarilor: blocurile beneficiaza de parcari private, iar intrarea in casa scarii pe baza de videointerfon.

Apartamente în vilă

Lansat 2016 | 40 locuințe | Vândut integral

Apartamente in vila Bacovia

In 2016 Grandis Residence a diversificat tipul de constructii rezidentiale, si a  demarat constructia de APARTAMENTE in VILA.Acest mic proiect rezidential a cuprins 2 vile a 21 de locuinte de 2 si 3 camere, spatioase, pe un regim de inaltime de doar P+2+M.
Prin acest nou concept rezidential Grandis Residence a raspuns cerintelor cumparatorilor  care pe langa spatiul generos de locuit, isi doresc  liniste, confort si intimitate.
Vilele sunt construite in zona Tractorul , vizavi de complexul Grandis Residence dezvoltat pe str N. Labis in zona Tractorul.  Apartamentele sunt decomandate,  cochete, foarte luminoase , prevazute cu terase largi, dispun de toate dotarile necesare , iar interioarele sunt  finisate cu materiale alese de catre proprietari. (gresie, faianta, parchet, usi interioare)

Avantaje

Desi sunt construite pe un nivel de inaltime joasa, vilele sunt prevazute cu lifturi, pentru a usura traficul, oferind conditii PREMIUM locatarilor.
Pentru confort si siguranta , accesul in ansamblu este securizat, fiind dotat cu bariere pe baza de telecomanda, iar accesul in vile se face prin intermediul interfonului .
Ansamblul rezidential este prevazut cu spatii verzi , care dau o nota de prospetime atmosferei din jur.

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.

Click Me For A Modal