E minunat sa ai o casa incapatoare in care fiecare membru al familiei sa aiba propriul sau spatiu, unde  sa se desfasoare nestingherit.  

Un penthouse cu 4 camere este o locuinta cu stil, care iti satisface nevoia de spatiu, imbinandu-se  perfect rafinamentul cu traiul de calitate. Terasa mare  gandita ca o oaza de liniste ,  te scoate din cotidian, oferindu-ti  momente de placere si relaxare. .

Penthouse-ul  dispune de o camera de zi primitoare , 3 dormitoare mari, bucatarie, 2 bai si spatiu de depozitare.
 Aici iti poti amenaja propriul tau coltisor in care sa te rasfeti;  sau  un birou unde sa lucrezi linistit.
 Intr-o casa atat de incapatoare e o placer sa primesti in vizita prieteni, parinti si bunici deopotriva…

Fie ca familia ta e numeroasa, sau pur si simplu iti doresti o camera in plus, o locuinta tip penthouse iti va satisface toate exigentele


Pentru informații legate de prețuri și modalități de plată vă rugăm să luați legătura cu unul dintre agenții noștri de vânzări. Detalii aici

 

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.