Garsoniere - Un nou inceput, indrazneste sa fii TU

Începe o nouă viață. A Ta.

Indrazneste sa-ti urmezi visul... si ai curajul sa fii Tu, independent, intr-o viata noua care iti apartine!

O garsoniera noua numai a Ta, in care sa-ti planuiesti fiecare pas al vietii ce sta in fata ta nerabdatoare…este cel mai bun inceput!

Garsonierele din Grandis Residence iti ofera tot confortul  de care ai nevoie: ai suficient spatiu, sunt decomandate si luminoase,dar cel mai important, garsoniera Ta va purta amprenta personalitatii Tale, pentru ca tu insuti vei alege  culorile si modelul finisajelor din locuinta ta , intocmai dupa gustul tau.

01-plan-garsoniera-grandis-residence1
02-garsoniera-living-grandis-residence1
03-garsoniera-bucatarie-grandis-residence
04-garsoniera-baie-grandis-residence1

 

Garsoniere 38.86mp
Suprafața utilă: 41.08 mp
Terasă: 5.88 mp
Loc de parcare subteran/suprateran opțional

 


Pentru informații legate de prețuri și modalități de plată vă rugăm să luați legătura cu unul dintre agenții noștri de vânzări. Detalii aici

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.