Alege-ți locuința

Grandis Premium nu este doar încă un cartier rezidențial, ci efectiv un un nou stil de viață. Peste 1000 de locuințe noi te așteaptă într-un ansamblu prietenos, aproape de tot ceea ce contează pentru tine. Vei găsi aici apartamente variate, gândite să se potrivească pentru toate gusturile și nevoile.

Dă click pe detalii, studiază cu atenție fiecare plan de apartament și vezi unde ți s-ar încadra mai bine pianul, locul cățelului sau cutiile de jucării ale celor mici. Apoi dă-ne un semn și hai să ne povestești visul tău. Iar noi îți spunem cum putem să ți-l îndeplinim.

FAZA II

 

GARSONIERE


Suprafața utilă: 41.08 mp | Balcon: 5.88mp

Ideale  pentru persoanele tinere, cupluri sau singuratice, care își doresc o viață independentă dar cu puține cheltuieli reduse și cărora le place să gătească. Astfel, am gândit o bucătărie închisă, pentru ca aromele experimentelor tale culinare să rămână între 4 pereți ;)

01-plan-garsoniera-grandis-residence1
02-garsoniera-living-grandis-residence1
03-garsoniera-bucatarie-grandis-residence
04-garsoniera-baie-grandis-residence1

 

STUDIO


Suprafața utilă: 46.30 mp | Balcon: 8.97 mp

Diferența dintre studiouri și garsoniere se regăsește atât în dimensiune, cât și în compartimentare. Studiourile din Grandis Residence sunt spațioase, fiind compuse dintr-un living cu bucătărie open-space, cameră de dormit, baie, hol și spațiu de depozitare.

01- plan-studio-grandis-residence1
1
2
3
4
5

 

Programează o întâlnire

2 CAMERE


Tipul 1: Suprafața utilă: 53,06 mp,balcon: 9,36 mp

Tipul 2: Suprafața utilă: 61,21 mp,balcon: 9,52 mp

Apartamentul cu două camere vine la pachet cu un plus de intimitate și confort. Este proiectat echilibrat și optim, cu spații suficiente și separate atât pentru pentru musafiri, cât și pentru membrii familiei. Apartamentul, decomandat, este compus dintr-o bucătărie luminoasă, un living spațios și relaxant, un dormitor intim, o baie și un spațiu de depozitare.

2-camere-grandis-residence1
baie-700
bucatarie-700
dormitor-700
living-a-700
living-b-700

 

3 CAMERE


Tipul 1: Suprafața utilă: 75,19 mp, balcon: 9,49 mp

Tipul 2: Suprafața utilă: 77,23 mp, balcon: 9,08 mp

Tipul 3: Suprafața utilă: 92,30 mp, balcon: 9,08 mp

Apartamentul cu 3 camere este gândit pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu, fie că vorbim de o cameră pentru copii, sau, de ce nu, un birou. Apartamentul este compus din hol, două dormitoare, două băi, bucătarie spațioasă, living luminos și spațiu de depozitare. Confortul este deplin atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

3-camere-grandis-residence1
baie-700
bucatarie-a-700
bucatarie-b-700
bucatarie-c-700
dormitor-700
living-700

 

 

PENTHOUSE


Să ai propria-ți locuință aerisită, în care fiecare membru al familiei să aibă loc suficient pentru a se desfășura nestingherit, este ca un vis devenit realitate. Un penthouse  este o locuință cu stil, care îmbină nevoia de spațiu cu eleganța, rafinamentul și traiul bun. Terasa mare, gândită ca o oază de liniște și relaxare, cu o priveliște care îți taie răsuflarea, te scoate din cotidian, departe de stresul zilnic.

Penthouse-urile dispun de o cameră de zi primitoare, 2, 3 sau 4 dormitoare mari, bucătărie, 2 sau chiar 3 băi și un spațiu de depozitare.

Astfel, fie că ai o familie numeroasă, sau pur și simplu îți dorești o cameră în plus – care poate fi amenajată ca birou ori sală de fitness, o locuință tip penthouse îți va satisface toate exigențele. Mai mult decât atât, nu va mai trebui să-ți faci griji în privința musafirilor pe termen lung: într-o casă atât de încăpătoare e o plăcere să primești în vizită prieteni veniți de departe, bunici sau chiar o bonă ori menajeră internă.

PENTHOUSE CU 3 CAMERE


Tipul 1: Suprafața utilă: 78,2 mp, terasă:  49,7 mp

Tipul 2: Suprafața utilă: 90,78 mp, terasă: 50 mp

 

Penthouse-3-camere-grandis-residence1
Penthouse-3-camere-tip2-grandis-residence1

 


 

PENTHOUSE CU 4 CAMERE


Suprafața utilă: 102,09 mp, terasă:  42,99 mp

 

 

Penthouse-4-camere-grandis-residence1

 

 

PENTHOUSE CU 5 CAMERE


Tipul 1: Suprafața utilă: 166,12 mp, terasă:  94,5 mp

 

Penthouse-5-camere-grandis-residence1

 

 

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.