Apartamente cu 2 camere - Energia unei noi case te umple de bucurie

Căminul croit pe nevoile VOASTRE!

Îți dorești pentru tine și familia ta  o casă personalizată, confort sporit, intimitate, într-o zonă rezidențială dinamica si modernă , cu toate serviciile și utilitățile în apropiere? Alegerea perfectă este ansamblul Grandis Residence!

Apartamentul cu doua camere va asigura o locuință comfortabilă, proiectată echilibrat și optim,  cu spații pentru fiecare membru al familiei care va asigura atât intimitate, cât și confort comun și căldură primitoare.

Apartamentul este decomandat si va pune la dispozitie o bucătărie luminoasa, un living spațios si relaxant, si un dormitor intim.

Primesti locuinta la cheie!… Tot ce iti ramane de facut este sa ii dai viata noului tau apartament personalizand-o cu un mobilier pe gustul tau…si te vei simti Acasa!


Faza II

Tip 1

Apartament cu 2 camere tip 1, Faza 2
Suprafață  utila : 53,06 mp
Terasa: 9,36 mp
Loc de parcare subteran/suprateran opțional

 

1
2
3
4
5

Tip 2

Apartament cu 2 camere, tip 2, faza 2
Suprafață utila: 61,21 mp
Terasa: 9,52 mp
Loc de parcare subteran/suprateran opțional

 

1
2
3
4

Pentru informații legate de prețuri și modalități de plată vă rugăm să luați legătura cu unul dintre agenții noștri de vânzări. Detalii aici

 

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.