Apartamente tip Studio - fii independent, fii liber

Locuința TA nouă și cochetă!

Ești o persoană singură sau sunteți un cuplu modern, doritori de o viață independentă?

Locuința ideală pentru tine, pentru voi este Studioul. Studiourile din Grandis Residence sunt spațioase și vă oferă tot confortul,  fiind compuse dintr-un living cu bucătărie open-space, cameră de dormit, baie, hol și spațiu de depozitare.

Optând pentru un astfel de apartament vei beneficia de o casă cu personalitate, confortabilă și primitoare. Primești locuința la cheie! Tot ce îți rămâne de făcut este să îi dai viață noului tău apartament personalizându-l cu un mobilier pe gustul tău... și te vei simți Acasă!

01- plan-studio-grandis-residence1
1
2
3
4
5

 

Apartament Studio faza 2
Suprafață utilă 46.30 mp
Terasă 8.97 mp
Loc de parcare subteran/suprateran opțional

 


Pentru informații legate de prețuri și modalități de plată vă rugăm să luați legătura cu unul dintre agenții noștri de vânzări. Detalii aici

 

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.