Ne găsiți la biroul de vânzări


Pe strada Nicolae Labiș nr. 32
Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Sâmbătă: 10:00 - 14:00

În afara acestui orar puteți programa o întâlnire cu consultanții noștri de vânzări la telefoanele:
0368 405 001 sau 0731 350 350

Faceți cunoștință cu echipa Grandis Residence


Adrian Roșioru - Manager proiect

 

Consultanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție


Roxana Ailenei
Cristina Cojocaru
Cristi Vasiliu

Trimiteți-ne un mesaj


Vă rugăm introduceți codul din imaginea de verificare în căsuța de mai jos.GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea, securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal.

Prin completarea și transmiterea formularului de contact, exprimati acordul dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră în scopul comunicării unui răspuns sau unor oferte. Precizăm că datele dumneavoastră nu vor fi transmise sau vindute altor persoane. Datele dumneavoastră vor fi utilizate doar in scopul pentru care au fost colectate. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Localizare proiect Grandis Residence


Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.