Experiență în imobiliare

Au trecut mai bine de 15 ani de când echipa Grandis Residence, formată din 200 de specialiști în domeniul imobiliarelor, construiește nu doar locuințe, ci vise îndeplinite. 1000 la număr. O mie de apartamente predate la cheie și tot atâtea familii fericite și împlinite.

Mulți ne-au descoperit însă în 2015, când am început să ridicăm complexul Grandis Residence de pe strada Nicoale Labiș. 400 de locuințe grupate în clădiri de tipul P+4 au fost vândute atunci într-un timp record.

Am vrut însă să ne adresăm și clienților care preferă un stil de viață mai liniștit și retras, așa că doar un an mai târziu am inovat piața imobiliară din Brașov și am început să turnăm fundația unui complex de vile cu apartamente individuale.

Ambiția și încurajările primite din piață și de la clienții mulțumiți ne-au adus astăzi în zona 1 Decembrie 1918, cu un nou proiect Grandis Residence: 25 de clădiri cu un total de 1000 de apartamente de 1, 2, 3 și 4 camere, cu terase generoase și înconjurate de spații verzi.

Aspecte experienta imobiliare

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.