Experiență în imobiliare

Suntem o echipa dinamica si ambitioasa, formata din 200 de angajati profesionisti, cu o experienta de peste 15 de ani in domeniul imobiliar.

Dedicati telurilor noastre, ne bucuram ca unul cate unul, ne-am atins obiectivele propuse, finalizand cu succes pana in prezent peste 1000 de locuinte la cheie, apartamente de 1, 2 si 3 camere.

Proiectul de referinta in care ne-am implicat din 2015, este ansamblul rezidential Grandis Residence dezvoltat pe str N.Labis , un proiect de succes vandut integral, cu un total de peste 400 de locuinte, grupate in cladiri tip P+4.

In 2016, in paralel cu proiectul imobiliar Grandis Residence  dezvoltat pe str. N. Labis, am inceput un proiect de apartamente in vila, adresandu-ne acelor clienti care prefera un stil de viata mai retras si linistit, aducand pe piata imobiliara brasoveana un nou concept de locuit.

In prezent dezvoltam un nou cartier in zona Tractorul,  Grandis Residence, un proiect distinct, de amploare, alcatuit din cca 25 cladiri, ce insumeaza un total de aproximativ 1000 de locuinte de 1, 2, 3 si 4 camere, cu terase generoase si spatii comerciale.

Aspecte experienta imobiliare

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.

Click Me For A Modal