Localizarea cartierului Grandis Residence

Grandis Residence se dezvolta in zona Tractorul, in apropiere de Coresi Mall.

Proiectul Grandis Residence este alegerea optima pentru toti cei care vor sa traiasca intr-un cartier nou, modern, inconjurat de liniste.  Accesul catre ansamblul rezidential este foarte facil, fiind situat in prelungirea strazii 1 Decembrie 1918.

Harta localizare Grandis Residence Brasov

 

Gara Brasov este situata la mica distanta de aceasta zona, mijloacele de transport in comun pana la Grandis Residence  sunt bine implementate, cu statii de oprire in apropiere de intrarea in cartier, iar drumul de acces auto este pietruit.

Cartierul rezidential este situat la doar 7 minute de centrul Brasovului, iar in apropierea locatiei ai la indemana diverse puncte economice si de divertisment: Coresi Mall, sala de conferinte Lux Divina, centrul sportiv Grand Fitness,  Patinoarul Olimpic, Parcul Tractorul, Paradisul Acvatic, Dedeman  Cartierul Tractorul-Rulmentul este actualmente foarte bine dezvoltat atat din perspectiva comerciala – magazine, supermarketuri, piata agroalimentara, benzinarii – cat si din punct de vedere al institutiilor de invatamant sau spitalicesti.

Dacă doriți să vizionați...

Puteți programa o vizionare la următoarele numere de telefon, sau prin e-mail:

Telefon: 0368 405 001
Mobil: 0731 350 350
 
Programul de vizionări este:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00
Sâmbătă: 10:00 – 14:00

Vă rugăm introduceți codul din imaginea de verificare în căsuța de mai jos.Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.