Modalități de plată

Detalii

Plata integrală


Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a unei locuințe și optează pentru plata integrală. În acest caz, apartamentul pe care îl doriți poate fi achitat integral în termen 1 lună de la încheierea antecontractului de vânzare-cumpărare. Veți beneficia de cele mai bune prețuri din ofertă.

Detalii

Plata în 3 tranșe


Plata în 3 tranșe

Optând pentru acest tip de achiziție, veți beneficia de un preț avantajos pentru locuința dumneavoastră, și veți plăti: 30% avans, 30% când clădirea este construită integral la roșu, 40% la recepția apartamentului.

Detalii

Programul Prima Casă


Plata prin programul Prima Casă

Acum este ușor să devii proprietar! Accesând un credit prin programul guvernamental Prima Casă, veți plăti cel mai mic avans de pe piața imobiliară, și veți plati rate mici, doar după ce vă veți primi locuința!

Detalii

Rate la dezvoltator


Plata prin rate la dezvoltator

Astfel, dacă nu vă încadrați în celelalte modalități de plată, puteți opta pentru varianta de rate direct la dezvoltator. Veți avea de plătit 50% avans la încheierea contractului) care poate fi plătit în 2 tranșe pe perioada derulării construcției), iar restul de 50% se va achita în tranșe lunare egale pe maxim 3 ani, ratele începând a fi plătite doar după semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare.

 

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.