Etape dezvoltare cartier Grandis Residence Premium

Plan și etape de dezvoltare

Grandis Residence isi propune construirea de locuinte moderne , in cladiri intime de joasa inaltime,in zone linistite, departe de zgomotul orasului.

Noul proiect rezidential are in plan construirea a peste 1000 de locuinte noi,  de 1,2,3 si 4 camere (tip penthouse) care va fi dezvoltat in 3 etape dupa cum urmeaza:

Imagine cartier intre blocuri
Imagine front cladire
Imagini blocuri colt strada

FAZA I

  • Prima etapă  a demarat in vara anului 2017
  • Faza I însumează 380 de  locuințe si 10 spatii comerciale, situate în 9 clădiri elegante, pe un regim de înălțime P+4 Etaje+Etaj retras Penthouse.
  • Apartamentele sunt variate si de mai multe tipuri: garsoniere, studiouri, apartamente de 2, 3 si 4 camere tip penthouse.  Locuintele au  structuri generoase, atat decomandate , cat si open-space, camerele fiind spațioase și luminoase, cu finisaje de inalta calitate, adaptate ultimelor exigente de pe piata imobiliara.
  • Locuințele au ca termen de finalizare perioada anilor  2019-2021.

FAZA II

  • A 2-a etapa a demarat in octombrie 2018 si cuprinde construcția a cca 370 de apartamente , grupate în 7 clădiri moderne, pe un regim de înălțime P+8 Etaje. Apartamentele  au suprafete generoase, cu structuri atat decomandate, cât si open-space. Tipuri de apartamente disponibile: garsoniere, studiouri si apartamente cu 2 si 3 camere.
  • Demararea lucrarilor va incepe in anul 2020 , iar locuintele vor fi predate esalonat  incepand cu anul 2021.

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.