Plata prin rate la dezvoltator

Suntem flexibili, de aceea venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu modalități de plată cât mai diverse și personalizate.

Astfel, dacă nu vă încadrați în celelalte modalități de plată, puteți opta pentru varianta de rate direct la dezvoltator.

Veți avea de plătit 50% avans la încheierea contractului (care poate fi plătit în 2 tranșe pe perioada derulării construcției), iar restul de 50% se va achita în tranșe lunare egale pe maxim 3 ani, ratele începând a fi plătite după semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare.

Prețul de achiziție va crește puțin față de achiziția prin plata integrală la încheierea contractului.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să luați legătura cu unul dintre consultanții noștri imobiliari.

Rate la dezvoltator

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.

Click Me For A Modal