Cel mai nou proiect Grandis

Căminul tău.
Un vis împlinit!​

Cel mai recent proiect Grandis Premium – Faza III vine pe piața brașoveană în urma cererii constante din partea clienților, după ce toate celelalte ansambluri rezidențiale Grandis Residence au fost vândute integral, iar clienții s-au convins de calitatea construcțiilor noastre.

Noul complex, dezvoltat tot în prelungirea străzii 1 Decembrie 1918, își propune construirea a 120 de locuințe moderne de 1, 2, 3 și 4 camere (tip penthouse), atât decomandate cât și open-space, adaptate nevoilor fiecărui client. Toate apartamentele au în structură debarale și/ sau spații de depozitare, pentru o organizare cât mai eficientă a locuinței. În plus, toate utilitățile (gaz, apă, energie electrică, internet, televiziune) sunt instalate încă din faza de construcție, eliminând din start grija unor astfel de lipsuri elementare. 

Siguranță și confort
 

Blocurile sunt finisate cu cele mai bune materiale de construcție și dotate cu lifturi, ușile de acces sunt prevăzute cu videointerfon, iar pe casa scării sunt montate balustrade metalice. Ușile de intrare în apartament sunt metalice, de foarte bună calitate, iar ușile de interior sunt importate din Germania, având ca principală calitate siguranța. 

Apartamentele se predau la cheie, complet finisate cu materiale de cea mai bună calitate, cumparatorii putând să își personalizeze locuința și să își aleagă finisajele după propriul gust, dintre variantele propuse de noi: gresie si faianță premium, parchet laminat triplu stratificat (import Germania), tâmplărie PVC Salamander 7 camere, feronerie Roto și geam termopan din 3 foi de sticlă,  obiecte sanitare de ultimă generație. Încălzirea termică este centralizată, conform noilor reglementări legale în vigoare.

Timpul tău, cel mai prețios

Copiii, siguranța și fericirea lor sunt o prioritate pentru noi. Astfel că din proiect nu lipsesc locurile de joacă special amenajate pentru toate vârstele, înconjurate de spații verzi destinate în special adulților care iubesc să se relaxeze în aer liber, răsfățați de razele prietenoase ale soarelui. Astfel, tu poți citi liniștit o carte sau savura o cafea, în timp ce copiii tăi se joacă în siguranță în fața blocului, departe de pericolul străzilor. Cam ca pe vremea noastră 🙂 

În cartier există deja și spatii comerciale: minimarketuri, farmacii, cafenele, saloane de înfrumusețare etc., ce vor facilita locatarilor accesul la o gamă largă de produse și servicii. Pentru ca tu să nu mai fii nevoit să pierzi timp și nervi în trafic pentru orice. 

*Fiecare proprietar din ansamblul Grandis Residence beneficiază atât de garanții ale lucrărilor, cât și de servicii administrative post-vânzare.

...

Tipuri de locuințe (în curând)

Garsoniere

Apartamente cu 2 camere

Penthouses

...

Proiecte finalizate

Faza I si II

Grandis Residence 1 Decembrie (faza I + II )

Lansat în 2018, cel mai ambițios proiect al nostru de până acum a însumat 17 clădiri cu peste 800 de locuințe de toate tipurile – de la garsonieră, la penthouse. În ciuda tuturor restricțiilor provocate de pandemia de Coronavirus și de schimbările din administrația locală, ofertele noastre și modul de abordare a pieței, precum și recomandările celor care deja ne deveniseră clienți ne-au au făcut ca în doar 3 ani de la lansare, proiectul să fie deja vândut. 

Grandis Residence N. Labiș

Grandis Residence N. Labiș

Demarat în 2015 și vândut integral în mai puțin de 2 ani, Grandis Residence N. Labiș însumează 400 de locuințe de 2 și 3 camere, decomandate și open-space, grupate în 10 clădiri pe un regim de înălțime P+4. Arhitectura este una modernă, în culori deschise, iar la intrarea în fiecare bloc am plasat jardiniere, pentru a crește gradul de confort vizual al locatarilor și implicit senzația de relaxare, de un spațiu cald și plăcut, în care revii de fiecare dată cu drag și nerăbdare. 

Un alt avantaj al acestui complex a fost conceptul clădirilor: toate blocurile sunt compacte, cu un regim de joasă înălțime și, implicit, număr redus de apartamente, pentru ca locatarii să se poată bucura de mai multă liniște și intimitate.

Grandis Residence Villa

Grandis Residence Villa

Proiectul a început în 2016 și a constat în 2 vile însumând 21 de apartamente premium de 2 și 3 camere spațioase, decomandate, luminoase, cu terase generoase, pe un regim de înălțime de doar P+2+M.

Prin acest nou concept rezidențial am reușit să răspundem cerințelor acelui segment de piață care și-a dorit nu doar un spațiu generos de locuit, ci și mai multă liniște, confort și intimitate.

Vilele sunt construite vizavi de complexul Grandis Residence Nicolae Labis și sunt înconjurate de spații verzi, pentru un plus de prospețime. Accesul în cartier se face pe bază de bariere activate prin telecomandă, iar clădirile sunt prevăzute cu lifturi, pentru un plus de confort.