Grandis Residence - faza 1 si 2

Proiectul imobiliar Grandis Residence

Noul proiect imobiliar Grandis Residence vine pe piata brasoveana in urma cererii constante din partea clientilor, dupa ce ansamblul rezidential Grandis Residence dezvoltat pe str N. Labis - Tractorul, proiect de referinta, a fost vandut INTEGRAL in mai putin de 2 ani de la lansare.

Noul complex  rezidential, dezvoltat in Tractorul, in prelungirea strazii 1 Decembrie 1918,  isi propune construirea a peste 1000 de locuinte moderne de 1,2,3 si 4 camere, atat decomandate cat si open-space, fiind adaptate nevoilor dumneavoastra.

Apartamentele se predau la cheie, complet finisate, cumparatorii putand sa isi personalizeze locuinta si sa isi aleaga finisajele dupa propriul gust.

Fiecare cladire este prevazuta cu lift  si fiecare apartament este prevazut cu debara/spatiu de depozitare pentru a va putea organiza eficient spatiul de locuit. Nu va veti mai face griji pentru parcare: in cartierul nostru amenajam tot atatea locuri de parcare, cate apartamente sunt in complexul rezidential!  Acum  aveti posibilitatea sa alegeti intre 2 tipuri de parcare puse la dispozitia dumneavoastra de catre dezvoltator:  atat parcari supraterane, cat si parcari subterane.

Grandis Residence beneficiaza de toate utilitatile necesare: gaz, apa, energie electrica, internet, televiziune.

Blocurile sunt finisate cu cele mai bune materiale de constructie, usile de acces sunt prevazute cu interfon, iar casa scarii este dotata cu balustrade din inox. Apartamentele sunt dotate cu centrale termice individuale pe gaz , avand consumul contorizat conform normelor in vigoare.

Usile de intrare in apartament sunt metalice, de foarte buna calitate, iar usile de interior sunt importate din Germania.

Apartamentele au structuri decomandate iar finisajele sunt de maxima calitate: gresie si faianta premium, parchet laminat triplu stratificat (import Germania), geamuri termopan cu tamplarie PVC (Salamander), obiecte sanitare de ultima generatie.

Fiecare proprietar al ansamblului Grandis Residence beneficiaza de garantii ale lucrarilor si de servicii post-vanzare, legat de chestiunile administrative.

Stim cat de importanta este socializarea si comunitatea in viata fiecaruia. De aceea, in Grandis Residence vei avea parte nu doar de blocuri si parcari, ci  si de spatii verzi si locuri de joaca amenajate pentru copii! Copiii tai se pot juca in siguranta in fata blocului, in spatiile special amenajate, departe de traficul masinilor. Mai mult, pentru a veni in ajutorul familiilor cu copii mici, in noul cartier Grandis Residence vom construi gradinita pentru copii unde vor activa toate grupele mici : de la grupa mica, pana la grupa mare.

Si pentru ca ne place sa oferim servicii extinse, in cartier vor exista spatii comerciale: minimarketuri, farmacii, spatii de birouri,etc, care vor facilita locatarilor accesul la o gama larga de produse si servicii.

Construim visuri... la cheie!

De la plan, pana la momentul in care iti vei primi cheile locuintei suntem alaturi de tine.
Vino in Grandis Residence… si vom face din visul casei tale… Acasă!

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.

Click Me For A Modal