Grandis Residence - faza 1 si 2

Proiecte în derulare

Noul proiect imobiliar Grandis Premium vine pe piața brașoveană în urma cererii constante din partea clienților, după  ce ansamblul rezidențial Grandis Residence N. Labiș a fost vândut integral în mai puțin de 2 ani de la lansare.

Noul complex, dezvoltat în prelungirea străzii 1 Decembrie 1918, își propune construirea a peste 1000 de locuinte moderne de 1, 2, 3 și 4 camere, atât decomandate cât și open-space, adaptate nevoilor fiecărui client. Toate  apartamentele au în structură debarale și/ sau spații de depozitare, pentru o organizare cât mai eficientă a locuinței. În plus, toate utilitățile (gaz, apă, energie  electrică, internet, televiziune) sunt instalate încă din faza de construcție, eliminând din start grija unor astfel de lipsuri elementare.

Grandis Residence 0014
Grandis Residence 0017

Blocurile sunt finisate cu cele mai bune materiale de construcție și dotate cu lifturi, ușile de acces sunt prevăzute cu videointerfon, iar pe casa scării sunt montate balustrade din inox. Ușile de intrare în apartament sunt metalice, de foarte bună calitate, iar ușile de interior sunt importate din Germania, având ca principală calitate siguranța.

Apartamentele se predau la cheie, complet finisate cu materiale de cea mai bună calitate, cumparatorii putând să își personalizeze locuința și să își aleagă finisajele după propriul gust: gresie și faianță premium, parchet laminat triplu stratificat (import Germania), geamuri termopan cu tâmplărie PVC (Salamander), obiecte sanitare de ultimă generație. În plus, fiecare apartament va avea propria centrală termică pe gaz , având consumul contorizat conform normelor în vigoare.

Un alt element cheie sunt locurile de parcare. Numărul acestora va fi direct proporțional cu numărul apartamentelor, astfel încât niciun proprietar să nu fie nevoit să parcheze departe de casă. La achiziționarea apartamentului poți opta fie pentru un loc de parcare suprateran, fie pentru unul subteran.

Copiii, siguranța și fericirea lor sunt o prioritate pentru noi. Astfel că din proiect nu vor lipsi locurile de joacă special amenajate pentru toate vârstele, înconjurate de spații verzi, destinate în special adulților care iubesc să se relaxeze în aer liber, răsfățați de razele prietenoase ale soarelui. Astfel, tu poți citi liniștit o carte sau savura o cafea, în timp ce copiii tăi se joacă în siguranță în fața blocului, departe de pericolul străzilor. Cam ca pe vremea noastră :) Mai mult decât atât, pentru a veni în ajutorul familiilor cu copii mici, vom construi și o grădiniță privată, adaptată tuturor grupelor de vârstă.

Grandis Residence 0016
Grandis Residence 0029
Grandis Residence 0057
Grandis Residence 0105

În cartier vor exista și spatii comerciale: minimarketuri, farmacii, cafenele etc., ce vor facilita locatarilor accesul la o gamă largă de produse și servicii. Pentru ca tu să nu mai fii nevoit să pierzi timp și nervi în trafic pentru orice.

Într-o primă etapă am demarat construcția a 9 clădiri pe un regim de înălțime P+4 Etaje+Etaj retras Penthouse, însumând 380 de locuințe. Termenul maxim de finalizare este 2021.

O a doua serie de lucrări a demarat în octombrie 2018, având termen de predare eșalonat, începând cu anul 2021. Este vorba de 370 de apartamente, grupate în 7 clădiri pe un regim de înălțime de P+8.

*Fiecare proprietar din ansamblul Grandis Residence beneficiază atât de garanții ale lucrărilor, cât și de servicii administrative post-vânzare.

Construim visuri la cheie!

Suntem alături de tine de la plan și până în momentul în care primești cheile locuinței.
Vino în Grandis Residence și vom face din visul casei tale Acasă!

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.